هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
فرآیند تولید لوله های پلی اتیلن به روش اکستروژن می باشد که مواد اولیه به صورت گرانول به داخل دستگاه اکسترودر وارد شده و در اثر حرارت ذوب میشود .سپس مواد ذوب شده به وسیله ...
ویژگیهای منحصر بفرد لوله پلی اتیلن نسبت به انواع دیگر لوله منجر به آن گردیده که سرعت رشد استفاده از این محصول در شبکه های انتقال کود, سموم کشاورزی و توزیع آب نسبت به دیگر موارد ( انواع دیگر لولهها ) بسیار بیشتر باشد دوام و استحکام بالا, نصب آسان, مقرون به صرفه, عمر طولانی, سبک بودن, انعطاف پذیری, مقاوت در برابر اشعه نور خورشید, مقاومت در برابر خوردگی , بهداشتی بودن و غیر سمی بودن و تنوع بالا در سایز و اندازه, تنها برخی از مزایای لولههای پلی اتیلن میباشد که کشاورزان و دستاندرکاران را به استفاده از لولههای پلی اتیلن ترغیب میکند. تقربیا در تمامی مزارع، و گلخانههای جهان، لولههای پلی اتیلن به شکلی مورد استفاده قرار گرفته است. اتصالات متنوعی ( دریپر ) جهت آبیاری باغات و مزارع تولید و به بازار عرضه شده است که به وسیله آنها میتوان میزان آب خروجی را کنترل نمود و در نتیجه میزان کود و سمومی را که باید به گیاهان رساند را کنترل گردد و از هدر رفت این منابع جلوگیری نمود. از جنبه دیگری نیز این نتیجه اهمیت دارد ! و آن این است که یک گیاه بیش از اندازه به آفت کشها و سموم آغشته نمیشود و در نتیجه گیاه سالم تری در دسترس مصرف کننده قرار میگیرد. لولههای پلی اتیلن کشاورزی قادرند عمل توزیع و انتقال کودهای شیمیایی را از طریق جریان آب به انجام رسانده و راندمان مصرف کود را افزایش دهند. به این طریق هزینههای خرید کود و کودپاشی درمزرعه تا 40 درصد کاهش مییابد. همچنین مانع از ایجاد رطوبت ناخواسته درسطح مزرعه و باغ گردیده و درنتیجه ازشیوع بیماریهای قارچی ، انگلی ، و… درمزرعه ممانعت میگردد.
– نوار آبیار پلی اتیلن
– لوله پلی اتیلن سایز 10 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 12 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 16 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 20 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 25 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 32 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 40 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 50 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 63 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 75 میلیمتر
– لوله پلی اتیلن سایز 90 میلیمتر
امروزه دکوراتیو در بین طراحان داخلی از اهمیت ویژهای برخوردار است. طراحان با کمک این هنر، احساسات خود را مطرح میکنند و ویژگیهای شخصیتی و درونی خود را نشان میدهند. در واقع هنر دکوراتیو یا هنر تزیینی، به طراحی و تولید وسایل کاربردی در معماری گفته میشود.
این هنر شاخههای متفاوتی را در بر میگیرد که شامل نقاشی، عکاسی، مجسمه سازی و خطاطی است. هنر دکوراتیو در بحث دکوراسیون منزل، شامل دو بخش دکوراسیون ثابت و دکوراسیون با قابلیت جابهجایی میشود. برای دکوراسیون ثابت میتوان به کاغذ دیواری، سرامیک، سنگ، شیشه و موارد مشابه اشاره کرد. همچنین دکوراسیون با قابلیت جابهجایی نیز شامل مبلمان، لوستر، آباژور، ظرف و ظروف و موارد این چنینی میشود.